Privacyverklaring voor sympathisanten (die de flyers of mails ontvangen)

Raak Ganshoren bewaart enkel je gegevens als je hebt aangegeven dat we je op de hoogte mogen brengen van onze toekomstige activiteiten.

De gegevens worden gebruikt om je de uitnodigingen voor de activiteiten te bezorgen – op papier of digitaal. We geven in principe geen gegevens door aan derden - dit gebeurt enkel voor activiteiten waar inschrijving op naam strikt nodig is.

We bewaren enkel de gegevens die we van jou ontvangen (naam en adres, contactgegevens) samen met de datum van eerste contactname, en per werkjaar of je een activiteit hebt bijgewoond. De gegevens worden bewaard in een database bij de secretaris van kwb Ganshoren.

We houden de gegevens bij tot maximum 5 jaar na het laatste contact dat we hadden.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of schrappen: stuur een mail aan de GPDR-contactpersoon van Raak Ganshoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Privacyverklaring voor leden

Raak Ganshoren bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens), en per werkjaar of je een activiteit hebt bijgewoond.

Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database van

  • Raak vzw, U. Britsierslaan 5 te 1030 Schaarbeek (de gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard)
  • bij de secretaris van Raak Ganshoren (bewaarperiode: tot maximum 5 jaar na het stoppen van het lidmaatschap).

De gegevens worden gebruikt voor:

  • de ledenadministratie (gebeurt door Raak vzw)
  • de kwb-ledenverzekering (gebeurt door Raak vzw)
  • het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrief van onze afdeling (gebeurt door Raak Ganshoren).

We geven in principe geen gegevens door aan derden - dit gebeurt enkel voor activiteiten waar inschrijving op naam strikt nodig is.

Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds online (korpus.kwb.be) of stuur een mail aan de GPDR-contactpersoon van Raak Ganshoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Raak Ganshoren verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.